Simconnect all-in pakket 3-jaar (gebruiksklaar en geplaatst)

Model: Sim-300

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 89,95

Special Price € 59,95

Beschrijving

Details

Simconnect simkaart voor GPS tracker 3 jaar all-in

Bestaande uit:

- Simconnect simkaart welke door ons al geplaatst wordt in uw GPS Tracker. U kunt de tracker dus uitpakken en gebruiken!

- 3 jaar all-in gebruik van uw gps tracker


Wat zijn de voordelen van deze simkaart ten op zichte van 'normale' prepaid kaarten?

- Veel van onze klanten kiezen ervoor om zelf een prepaid kaartje te kopen en in de tracker te steken. Voordeel daarvan is dat het erg goedkoop is en u zelf kunt kiezen. Nadeel kan zijn dat beltegoed - afhankelijk van de provider - verloopt na enige tijd, en dit moet u wel in de gaten houden. Bij de simconnect kaart nemen wij dit uit handen voor u. De kaartjes worden gebruiksklaar geleverd, en geplaatst in de gps tracker, en betaald u bij ons een vaste prijs voor een 3 jaar onbeperkt gebruik van de gps tracker.

- De simkaart kiest altijd het best beschikbare netwerk van dat moment. De kaart werkt op de netwerken van alle gangbare providers zoals KPN, Vodafone, T-mobile, etc.

- Binnen de EU te gebruiken zonder enige extra kosten. Ook in het buitenland kiest de kaart altijd het best beschikbare netwerk.

- Deze simkaart is echt all-in. U heeft dus geen enkele andere kosten meer voor 3 jaar.


Let op! Deze simkaart is data-only. U kunt met deze simkaart dus alleen via de app gebruik maken van uw tracker, en niet per SMS. Deze sim heeft dan ook geen telefoonnummer. Omdat het geheel gebruiksklaar is en realtime via de app is te volgen, is de SMS functie ook niet meer nodig.


Wat gebeurt na 3 jaar?

Na 3 jaar kunt u er voor kiezen om wederom voor een nieuwe periode van 3 jaar gebruik een simkaartje op onze website aan te schaffen. Dit bent u echter niet verplicht natuurlijk. Mocht u na een verloop van tijd toch een andere of eigen prepaid kaart willen gebruiken, kan dat.


De simconnect kaarten zijn uitsluitend geschikt voor:

- Globaltrace G300

- Globaltrace G800

- Globaltrace G950

- Globaltrace G1200

- Globaltrace G2000

 

Prijs € 89,95 nu tijdelijk slechts € 59,95 incl. btw

 

Bij bestelling in combinatie met een GPS tracker en deze simkaart wordt deze kaart geinstalleerd in uw gps tracker, en gebruiksklaar geleverd.

Beoordelen

Klantenreviews

Uw beoordeling "Simconnect all-in pakket 3-jaar (gebruiksklaar en geplaatst)"

Geef beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren