Toont alle 5 resultaten

GPS inbouw auto

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack 400 inbouw tracker – Lifetime gratis tracking!

 149,00

Een revolutie op tracking gebied. De Onntrack®  400 inbouw tracker is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met 4G Lte dekking!

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack Portable PRO+ Heavy duty tracker – Lifetime gratis tracking!

 149,00

De Onntrack® portable is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met een batterijduur tot 100 dagen

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack OBD+ tracker – plug & play – Lifetime gratis tracking!

 159,00

De Onntrack OBD+ is een kleine Plug & play tracker met ritregistratie voor in de OBD poort, zonder kosten.

Globaltrace G1200 Magneet GPS Tracker

 119,95

Vernieuwd! Globaltrace 1200 GPS Tracker met 120-160 dagen accu en ingebouwde magneetbevestiging.

GPS Live inbouwtracker Globaltrace G300

 79,95

Nu met 3 jaar garantie! De Globaltrace G300 met handige SMS-mogelijkheid, full-range alarmfuncties en inclusief live Smartphone app.


GPS inbouw voor uw auto

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van GPS inbouw in uw auto? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij GPS Partner allemaal te bieden hebben. Wij verkopen GPS trackers die u eenvoudig zelf in uw auto kunt inbouwen. U mag er hierbij op rekenen dat elke tracker wordt verstuurd voorzien van duidelijke informatie over het inbouwen van de trackers. Heeft u bij de inbouw van GPS in uw auto toch nog problemen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om deze vragen aan ons te stellen.

Inbouw GPS voor uw auto kopen

Een GPS systeem is eigenlijk onmisbaar in een auto. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijf en wilt u in de gaten houden waar uw personeel zich bevindt? Dan is dit eenvoudig bij te houden met behulp van een van onze GPS trackers. Maar u kunt ook kiezen voor GPS inbouw in uw auto als u er zeker van wilt zijn dat deze terug te vinden is als hij gestolen wordt. Met een GPS tracker krijgt u dan duidelijk te zien waar de auto zich op dat moment bevindt. Inbouw van GPS in uw auto is eenvoudiger dan het misschien lijkt. Wij leveren dan ook systemen die zonder problemen in te bouwen zijn.

Meer weten over inbouw van GPS in een auto?

U wilt inbouw voor GPS in een auto kopen, maar bent hiervoor wel op zoek naar een betrouwbaar adres? Zoek dan niet verder. Wij verkopen systemen die goed werken en waarmee u altijd in de gaten kunt houden waar een auto zich bevindt. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met het maken van een keuze voor het perfecte systeem voor uw auto of auto’s. Onze systemen zijn te gebruiken door zowel particulieren als zakelijke gebruikers. U wilt een inbouw GPS voor uw auto kopen? Bij ons staan prijs en kwaliteit altijd in de juiste verhoudingen.