Toont alle 5 resultaten

Ritregistratie

Ritregistratie

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack 400 inbouw tracker – Lifetime gratis tracking!

 149,00

Een revolutie op tracking gebied. De Onntrack®  400 inbouw tracker is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met 4G Lte dekking!

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack Portable PRO+ Heavy duty tracker – Lifetime gratis tracking!

 149,00

De Onntrack® portable is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met een batterijduur tot 100 dagen

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack OBD+ tracker – plug & play – Lifetime gratis tracking!

 159,00

De Onntrack OBD+ is een kleine Plug & play tracker met ritregistratie voor in de OBD poort, zonder kosten.

Globaltrace G1200 Magneet GPS Tracker

 119,95

Vernieuwd! Globaltrace 1200 GPS Tracker met 120-160 dagen accu en ingebouwde magneetbevestiging.

GPS Live inbouwtracker Globaltrace G300

 79,95

Nu met 3 jaar garantie! De Globaltrace G300 met handige SMS-mogelijkheid, full-range alarmfuncties en inclusief live Smartphone app.


Online een ritregistratie systeem kopen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van alles wat met GPS te maken heeft? Dan raden wij u aan om even een kijkje te nemen bij de producten die wij bij GPS Partner voor u klaar hebben staan. Zo hebben wij bijvoorbeeld een systeem voor ritregistratie voor u in de aanbieding. Dit systeem bouwt u eenvoudig in uw bedrijfswagen in, waarna u altijd op de hoogte bent van waar deze wagen zich bevindt. Zo kunt u bijvoorbeeld in de gaten houden waar uw monteur op dit moment is, of hoeveel afspraken uw vertegenwoordiger vandaag heeft gehad. Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig in het gebruik is.

Werken met een ritregistratie systeem

Ritregistratie is iets wat eigenlijk onmisbaar is voor een bedrijf met personeel dat buiten de deur werkt. Natuurlijk vertrouwt u uw mensen, maar soms is het handig om te weten waar een van uw medewerkers zich bevindt. En mocht u toch twijfels hebben of een van uw mensen wel doet waar men voor betaald wordt, dan is dat met een ritregistratie systeem eenvoudig in kaart te brengen. Onze systemen leveren betrouwbare informatie die altijd up-to-date is. Zo weet u meteen waar uw mensen momenteel zijn. U kunt bij ons een ritregistratie systeem kopen van meerdere verschillende merken. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Het belang van goede ritregistratie

Met een betrouwbaar ritregistratie systeem van GPS Partner weet u meteen waar uw mensen zich bevinden. Zo heeft u altijd in beeld waar uw bedrijfswagens zijn. Dit is niet alleen handig om uzelf ervan te verzekeren dat uw personeel is waar men hoort te zijn, maar ook om altijd zeker te kunnen zijn dat uw bedrijfswagens in goede handen zijn. Mocht een van uw wagens onverhoopt gestolen worden, dan helpt het systeem u om deze snel weer terug te vinden. Meer weten over onze systemen en de werking hiervan? Neem dan contact met ons op om uw vragen hierover aan ons te stellen.