Toont alle 4 resultaten

GPS tracker inbouw

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack 400 inbouw tracker – Lifetime gratis tracking!

 149,00

Een revolutie op tracking gebied. De Onntrack®  400 inbouw tracker is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met 4G Lte dekking!

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack OBD+ tracker – plug & play – Lifetime gratis tracking!

 159,00

De Onntrack OBD+ is een kleine Plug & play tracker met ritregistratie voor in de OBD poort, zonder kosten.

Globaltrace G1200 Magneet GPS Tracker

 119,95

Vernieuwd! Globaltrace 1200 GPS Tracker met 120-160 dagen accu en ingebouwde magneetbevestiging.

GPS Live inbouwtracker Globaltrace G300

 79,95

Nu met 3 jaar garantie! De Globaltrace G300 met handige SMS-mogelijkheid, full-range alarmfuncties en inclusief live Smartphone app.


Online een inbouw GPS tracker kopen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van GPS tracker inbouw? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het uitgebreide assortiment van GPS Partner. Wij hebben een groot aantal verschillende systemen voor u klaarstaan, die allemaal zeer betrouwbaar en eenvoudig in te bouwen zijn. We leveren deze systemen snel en tegen eerlijke prijzen. U kunt altijd even contact met ons opnemen als u advies zoekt op het gebied van GPS systemen. Welk systeem sluit het beste op uw wensen aan en hoe bouwt u dit zo eenvoudig mogelijk in?

Aan de slag met inbouw van een GPS tracker

We vinden het belangrijk om onze klanten niet alleen maar kwaliteit te leveren, maar om ze ook te helpen bij de GPS tracker inbouw. Als u er dan ook toe besluit om bij ons een inbouw GPS tracker te kopen, dan kunt u er op rekenen dat u deze geleverd krijgt voorzien van duidelijke instructies. Mocht het onverhoopt toch niet lukken om een bepaalde tracker te installeren, dan kunt u er natuurlijk ook altijd voor kiezen om even contact met ons op te nemen. Bij voorkeur helpen wij u per mail, zodat wij gericht en duidelijk antwoord kunnen geven op alle vragen die u maar over het gebruik van GPS trackers kunt hebben.

Meer weten over de inbouw van een GPS tracker?

Bij GPS Partner is veel kennis in huis op het gebied van GPS trackers. We selecteren altijd die systemen waarvan we zeker weten dat deze het beste werken en die het makkelijkst in te bouwen zijn. Schroom daarbij niet om uw vragen op ons af te vuren. U kunt natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie die wij over het inbouwen van GPS trackers voor u klaar hebben staan.