Toont alle 5 resultaten

GPS tracker auto

GPS tracker auto

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack 400 inbouw tracker – Lifetime gratis tracking!

 149,00

Een revolutie op tracking gebied. De Onntrack®  400 inbouw tracker is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met 2G+4GLte dekking!

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack Portable PRO+ Heavy duty tracker – Lifetime gratis tracking!

 159,00

De Onntrack® portable is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met een batterijduur tot 100 dagen

Globaltrace G1200 Magneet GPS Tracker

 119,95

Vernieuwd! Globaltrace 1200 GPS Tracker met 120-160 dagen accu en ingebouwde magneetbevestiging.

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack OBD+ tracker – plug & play – Lifetime gratis tracking!

 179,00

Een revolutie op tracking gebied, zo is de Onntrack OBD het best te omschrijven. De Onntrack is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten.

GPS Live inbouwtracker Globaltrace G300

 79,95

Nu met 3 jaar garantie! De Globaltrace G300 met handige SMS-mogelijkheid, full-range alarmfuncties en inclusief live Smartphone app.


Een GPS tracker voor uw auto

We hebben bij GPS Partner de beste GPS trackers voor uw auto klaarstaan. Goede systemen waarmee u er zeker van kunt zijn dat u een betrouwbaar volgsysteem in huis haalt. Als u een GPS tracker in uw auto stopt, dan kunt u er op rekenen dat deze uw auto perfect voor u in de gaten houdt. U weet dan altijd waar uw auto is, ook als iemand er zonder toestemming mee vandoor is gegaan. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We beantwoorden graag alle vragen die u maar kunt hebben en helpen u ook bij het maken van een keuze voor de beste GPS tracker voor uw auto.

In uw auto een GPS tracker gebruiken

Met een goede GPS tracker in uw auto kunt u er op rekenen dat u straks minder zorgen heeft. Dit is een klein apparaatje dat u in uw auto zet, waarna deze continue een GPS signaal uitzendt. Dit signaal wordt dan in de gaten gehouden, zodat u altijd kunt zien waar uw auto zich bevindt. Handig als u even bent vergeten waar u uw auto heeft geparkeerd, maar zelfs noodzakelijk als uw auto is gestolen en u deze graag terug wil vinden. De systemen die wij verkopen zijn allemaal professioneel en zodoende zeer betrouwbaar. Neem een kijkje in ons assortiment om hier de beste auto GPS tracker te vinden.

Wilt u een GPS tracker voor uw auto kopen?

Indien u een GPS tracker voor uw auto wilt kopen, dan kunt u hiervoor het beste even een kijkje komen nemen in ons assortiment. We hebben bij GPS Partner de beste producten op dit gebied voor u bij elkaar staan. We verkopen deze dan ook nog eens tegen scherpe prijzen en zorgen ervoor dat deze snel bij u worden afgeleverd. GPS Partner is dan ook een van de toonaangevende leveranciers op het gebied van alle mogelijke soorten trackers voor uw auto, maar ook voor andere voertuigen en mensen.