Toont alle 4 resultaten

Inbouw GPS tracker auto

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack 400 inbouw tracker – Lifetime gratis tracking!

 149,00

Een revolutie op tracking gebied. De Onntrack®  400 inbouw tracker is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met 4G Lte dekking!

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack OBD+ tracker – plug & play – Lifetime gratis tracking!

 159,00

De Onntrack OBD+ is een kleine Plug & play tracker met ritregistratie voor in de OBD poort, zonder kosten.

Globaltrace G1200 Magneet GPS Tracker

 119,95

Vernieuwd! Globaltrace 1200 GPS Tracker met 120-160 dagen accu en ingebouwde magneetbevestiging.

GPS Live inbouwtracker Globaltrace G300

 79,95

Nu met 3 jaar garantie! De Globaltrace G300 met handige SMS-mogelijkheid, full-range alarmfuncties en inclusief live Smartphone app.


Alles voor de inbouw van een GPS tracker in uw auto

Wilt u een GPS tracker in uw auto inbouwen? Dat is een verstandige beslissing als u uw auto zo goed mogelijk wilt beschermen tegen diefstal. Met een tracker is het namelijk mogelijk om altijd in beeld te hebben waar uw auto zich bevindt. Wij raden de inbouw van een GPS tracker in uw auto dan ook zeker aan. Bij GPS Partner vindt u een groot aantal verschillende systemen, die allemaal eenvoudig in uw auto in te bouwen zijn. Voor GPS tracker inbouw in uw auto hoeft u dan ook niet meer verder te zoeken. Wilt u een inbouw GPS tracker voor uw auto kopen tegen een eerlijke prijs? U hoeft dan niet verder te zoeken.

Zekerheid met een goede inbouw GPS tracker in uw auto

U wilt er graag zeker van zijn dat uw auto altijd veilig is? GPS tracker inbouw in uw auto kan hier dan zeker bij helpen. Een GPS tracker is een klein apparaatje dat u inbouwt in uw auto, waarna u altijd in de gaten kunt houden waar deze zich bevindt. Mocht uw auto bijvoorbeeld gestolen worden, dan ziet u waar de dieven er met uw auto vandoor zijn gegaan. Maar met GPS tracker inbouw in uw auto kunt u bijvoorbeeld ook bijhouden waar uw personeel zich bevindt als deze voor u op pad zijn. Natuurlijk vertrouwt u uw mensen, maar soms is het goed om zeker te zijn.

Online een inbouw GPS tracker voor uw auto kopen

Bent u op zoek naar een goede GPS tracker voor uw auto? Dan raden wij u aan om hiervoor gewoon even een kijkje te komen nemen bij GPS Partner. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan perfect werkende GPS trackers voor u bij elkaar staan. Wij leveren u deze trackers snel, voorzien van duidelijke instructies, zodat deze makkelijk in te bouwen zijn in uw auto. U kunt natuurlijk altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over een bepaalde tracker. Meer weten? We hebben ook uitgebreide informatie voor u klaarstaan op de verschillende pagina’s van onze website.