Toont alle 4 resultaten

Inbouw GPS tracker auto

+ Lifetime
GRATIS tracking

TIP

NIEUW

Onntrack 400 inbouw tracker – Lifetime gratis tracking!

Een revolutie op tracking gebied. De Onntrack®  400 inbouw tracker is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met 2G+4GLte dekking!

 149,00

NIEUW

TIP

Globaltrace G1200 Magneet GPS Tracker

Vernieuwd! Globaltrace 1200 GPS Tracker met 120-160 dagen accu en ingebouwde magneetbevestiging.

 119,95
Onntrack GPS OBD tracker - gebruiksklaar

+ Lifetime
GRATIS tracking

TIP

NIEUW

Onntrack OBD tracker – plug & play – Lifetime gratis tracking!

Een revolutie op tracking gebied, zo is de Onntrack OBD het best te omschrijven. De Onntrack is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten.

 159,00

Alles voor de inbouw van een GPS tracker in uw auto

Wilt u een GPS tracker in uw auto inbouwen? Dat is een verstandige beslissing als u uw auto zo goed mogelijk wilt beschermen tegen diefstal. Met een tracker is het namelijk mogelijk om altijd in beeld te hebben waar uw auto zich bevindt. Wij raden de inbouw van een GPS tracker in uw auto dan ook zeker aan. Bij GPS Partner vindt u een groot aantal verschillende systemen, die allemaal eenvoudig in uw auto in te bouwen zijn. Voor GPS tracker inbouw in uw auto hoeft u dan ook niet meer verder te zoeken. Wilt u een inbouw GPS tracker voor uw auto kopen tegen een eerlijke prijs? U hoeft dan niet verder te zoeken.

Zekerheid met een goede inbouw GPS tracker in uw auto

U wilt er graag zeker van zijn dat uw auto altijd veilig is? GPS tracker inbouw in uw auto kan hier dan zeker bij helpen. Een GPS tracker is een klein apparaatje dat u inbouwt in uw auto, waarna u altijd in de gaten kunt houden waar deze zich bevindt. Mocht uw auto bijvoorbeeld gestolen worden, dan ziet u waar de dieven er met uw auto vandoor zijn gegaan. Maar met GPS tracker inbouw in uw auto kunt u bijvoorbeeld ook bijhouden waar uw personeel zich bevindt als deze voor u op pad zijn. Natuurlijk vertrouwt u uw mensen, maar soms is het goed om zeker te zijn.

Online een inbouw GPS tracker voor uw auto kopen

Bent u op zoek naar een goede GPS tracker voor uw auto? Dan raden wij u aan om hiervoor gewoon even een kijkje te komen nemen bij GPS Partner. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan perfect werkende GPS trackers voor u bij elkaar staan. Wij leveren u deze trackers snel, voorzien van duidelijke instructies, zodat deze makkelijk in te bouwen zijn in uw auto. U kunt natuurlijk altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over een bepaalde tracker. Meer weten? We hebben ook uitgebreide informatie voor u klaarstaan op de verschillende pagina’s van onze website.