Toont alle 5 resultaten

Rittenregistratie auto

Rittenregistratie auto

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack 400 inbouw tracker – Lifetime gratis tracking!

 149,00

Een revolutie op tracking gebied. De Onntrack®  400 inbouw tracker is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met 4G Lte dekking!

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack Portable PRO+ Heavy duty tracker – Lifetime gratis tracking!

 149,00

De Onntrack® portable is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met een batterijduur tot 100 dagen

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack OBD+ tracker – plug & play – Lifetime gratis tracking!

 159,00

De Onntrack OBD+ is een kleine Plug & play tracker met ritregistratie voor in de OBD poort, zonder kosten.

Globaltrace G1200 Magneet GPS Tracker

 119,95

Vernieuwd! Globaltrace 1200 GPS Tracker met 120-160 dagen accu en ingebouwde magneetbevestiging.

GPS Live inbouwtracker Globaltrace G300

 79,95

Nu met 3 jaar garantie! De Globaltrace G300 met handige SMS-mogelijkheid, full-range alarmfuncties en inclusief live Smartphone app.


Rittenregistratie voor uw auto

Heeft u een eigen bedrijf en werkt u daar met personeel dat veel buiten de deur werkt? Denk aan een koeriersdienst, of een bedrijf dat vertegenwoordigers erop uit stuurt om klanten te bezoeken. Dan is het goed om een systeem voor rittenregistratie in uw auto in te bouwen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u altijd weet waar deze mensen zich bevinden. Natuurlijk vertrouwt u uw personeel, maar op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan over de afspraken die zij maken. Neem een kijkje in ons assortiment om te zien welk systeem voor rittenregistratie voor uw auto het beste op uw wensen aansluit.

Wilt u ritregistratie voor een auto kopen?

U heeft het vast wel eens meegemaakt: een van uw mensen is op pad naar een afspraak, maar op het afgesproken tijdstip blijkt uw medewerker nog niet te zijn gearriveerd. U wordt gebeld door de klant, die zich afvraagt hoe lang het nog duurt voordat uw medewerker op de plaats van bestemming is. Met goede rittenregistratie in uw auto kunt u direct zien waar uw mensen zich bevinden. Maar u kunt ook zien of iemand alle afspraken die voor die dag waren gepland is nagekomen. Onze rittenregistratie voor uw auto geeft u zekerheid. Elk systeem dat wij verkopen is betrouwbaar en eenvoudig in het gebruik.

Werken met rittenregistratie in uw auto

Ritregistratie in uw auto gebruiken is heel eenvoudig en betrouwbaar. Dit is de manier om altijd in de gaten te hebben waar uw personeel zich bevindt. We vertellen u graag meer over hoe onze systemen precies werken. U kunt dan ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen hierover aan ons te stellen. We hebben ook uitgebreide informatie over onze verschillende systemen voor u klaarstaan op deze website. Neem dit eens door om een goede indruk te krijgen van wat u van onze GPS-systemen mag verwachten. Ritregistratie voor uw auto kopen is daarna heel eenvoudig te regelen.