Toont alle 5 resultaten

Voertuig volgsysteem

+ Lifetime
GRATIS tracking

TIP

NIEUW

Onntrack 400 inbouw tracker – Lifetime gratis tracking!

Een revolutie op tracking gebied. De Onntrack®  400 inbouw tracker is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met 2G+4GLte dekking!

 149,00
Onntrack Portable Pro+ zonder simkaart zonder kosten

+ Lifetime
GRATIS tracking

TIP

NIEUW

Onntrack Portable PRO+ Heavy duty tracker – Lifetime gratis tracking!

De Onntrack® portable is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met een batterijduur tot 100 dagen

 159,00

NIEUW

TIP

Globaltrace G1200 Magneet GPS Tracker

Vernieuwd! Globaltrace 1200 GPS Tracker met 120-160 dagen accu en ingebouwde magneetbevestiging.

 119,95
Onntrack GPS OBD tracker - gebruiksklaar

+ Lifetime
GRATIS tracking

TIP

NIEUW

Onntrack OBD tracker – plug & play – Lifetime gratis tracking!

Een revolutie op tracking gebied, zo is de Onntrack OBD het best te omschrijven. De Onntrack is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten.

 159,00

Een volgsysteem voor uw voertuig kopen

Bent u op zoek naar een goed, betrouwbaar volgsysteem voor uw voertuig? Heeft u een mooie auto, boot of motor waarvan u graag wilt dat deze altijd zo goed mogelijk beschermd is? Dan kunt u hiervoor altijd even een kijkje komen nemen bij GPS Partner. We hebben namelijk de beste producten in ons assortiment voor u klaarstaan. We zijn de specialist op het gebied van alles wat met het tracken van voertuigen te maken heeft, maar verkopen ook tracers waarmee u de locatie van personen in de gaten kunt houden. Ook voor uw voertuig hebben wij een voertuig volgsysteem dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Wilt u een betrouwbaar voertuig volgsysteem kopen?

We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw voertuig zo veilig mogelijk is. Het kan altijd gebeuren dat hier iemand mee vandoor gaat die hier geen recht toe heeft. Hoe zorgt u er dan voor dat u het systeem toch gewoon weer terugkrijgt? Met een betrouwbare GPS tracker uit onze webshop kunt u er altijd op rekenen dat u een product in huis haalt dat u de best mogelijke kwaliteit levert. Een systeem dat geheel betrouwbaar is en waarmee u de locatie van uw voertuig eenvoudig kunt achterhalen. Een voertuig volgsysteem kopen doet u dan ook heel eenvoudig bij GPS Partner.

Meer weten over ons voertuig volgsysteem?

We hebben meerdere verschillende systemen voor u in het assortiment waarmee u een voertuig kunt volgen. We raden u dan ook aan om eens een kijkje bij ons te komen nemen om te zien wat er mogelijk is met een dergelijk systeem. Vergelijk de verschillende systemen en bekijk welk systeem het beste op uw persoonlijke wensen aansluit. Wij staan klaar om u het beste advies te geven en u meer te vertellen over elk gewenst product in ons assortiment. Het is goed om met een volgsysteem uw voertuig goed in de gaten te houden.