Toont alle 5 resultaten

GPS tracker voertuig

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack 400 inbouw tracker – Lifetime gratis tracking!

 149,00

Een revolutie op tracking gebied. De Onntrack®  400 inbouw tracker is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met 4G Lte dekking!

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack Portable PRO+ Heavy duty tracker – Lifetime gratis tracking!

 149,00

De Onntrack® portable is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met een batterijduur tot 100 dagen

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack OBD+ tracker – plug & play – Lifetime gratis tracking!

 159,00

De Onntrack OBD+ is een kleine Plug & play tracker met ritregistratie voor in de OBD poort, zonder kosten.

Globaltrace G1200 Magneet GPS Tracker

 119,95

Vernieuwd! Globaltrace 1200 GPS Tracker met 120-160 dagen accu en ingebouwde magneetbevestiging.

GPS Live inbouwtracker Globaltrace G300

 79,95

Nu met 3 jaar garantie! De Globaltrace G300 met handige SMS-mogelijkheid, full-range alarmfuncties en inclusief live Smartphone app.


Een GPS tracker voor uw voertuig

Heeft u een voertuig waarvan u graag wilt dat dit ook uw voertuig blijft? Dan is het handig om een GPS tracker voor uw voertuig te kopen. Een tracker waarmee u er zeker van kunt zijn dat deze altijd werkt en de locatie van uw voertuig goed in de gaten houdt. Bij GPS Partner bent u dan aan het juiste adres. We hebben in ons assortiment de beste trackers die er te vinden zijn. Trackers die perfect werken en die daarbij ook nog eens heel betaalbaar zijn. Met een GPS tracker hoeft u uzelf geen zorgen meer te maken over waar uw voertuig zich op een bepaald moment bevindt.

Rust uw voertuig uit met een GPS tracker

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw voertuig altijd zo goed mogelijk beveiligd is. Dit kunt u onder andere doen door een GPS tracker te installeren. Met een dergelijke tracker zorgt u er namelijk voor dat u altijd weet waar uw voertuig zich bevindt. Handig als iemand het nodig vindt om uw voertuig zonder uw toestemming mee te nemen… We hebben in ons assortiment meerdere verschillende trackers staan. Een GPS tracker voor uw voertuig kopen is heel eenvoudig. U krijgt hier dan ook gelijk de beste service bij, alsmede een proefperiode van 30 dagen. Zo weet u zeker dat die tracker ook echt perfect werkt.

Meer weten over onze GPS tracker voor uw voertuig?

Neem gewoon even contact met ons op als u meer wil weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We staan altijd klaar om u te voorzien van de beste producten die er op het gebied van GPS trackers te vinden zijn. Wilt u uw voertuig uitrusten met een GPS tracker, dan kunt u ook altijd om advies vragen bij ons. U kunt ook altijd even op onze website kijken bij de verschillende producten die wij verkopen. We hebben bij elk product uitgebreide informatie staan over de werking. Een GPS tracker voor uw voertuig kopen is daarbij ook nog eens heel veilig en voordelig bij ons.