Toont alle 5 resultaten

GPS tracker motorfiets

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack 400 inbouw tracker – Lifetime gratis tracking!

 149,00

Een revolutie op tracking gebied. De Onntrack®  400 inbouw tracker is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met 4G Lte dekking!

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack Portable PRO+ Heavy duty tracker – Lifetime gratis tracking!

 149,00

De Onntrack® portable is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met een batterijduur tot 100 dagen

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack OBD+ tracker – plug & play – Lifetime gratis tracking!

 159,00

De Onntrack OBD+ is een kleine Plug & play tracker met ritregistratie voor in de OBD poort, zonder kosten.

Globaltrace G1200 Magneet GPS Tracker

 119,95

Vernieuwd! Globaltrace 1200 GPS Tracker met 120-160 dagen accu en ingebouwde magneetbevestiging.

GPS Live inbouwtracker Globaltrace G300

 79,95

Nu met 3 jaar garantie! De Globaltrace G300 met handige SMS-mogelijkheid, full-range alarmfuncties en inclusief live Smartphone app.


Een GPS tracker voor uw motorfiets

Heeft u een motorfiets waar u trots op bent en waar u graag op rondrijdt? Dan is het belangrijk om deze zo goed mogelijk te beschermen tegen diefstal. Er zijn natuurlijk allerhande sloten om uw motorfiets te beveiligen, maar het is altijd mogelijk dat criminelen deze weten open te krijgen. Toch hoeft u die mooie motorfiets dan nog steeds niet helemaal kwijt te zijn. Als u namelijk een GPS tracker op uw motorfiets zet, dan zorgt u ervoor dat er altijd in de gaten gehouden kan worden waar deze zich bevindt. Ongeacht waar de criminelen uw motorfiets mee naartoe nemen, deze zal altijd te vinden zijn als er op uw motorfiets een goede GPS tracker zit. Bij GPS Tracker verkopen we de beste trackers die er te krijgen zijn.

Wilt u een GPS tracker voor uw motorfiets kopen?

We raden u aan om eens een kijkje te nemen in onze webshop als u meer wilt weten over de juiste GPS tracker voor uw motorfiets. We hebben producten klaarstaan die er specifiek op zijn gericht om uw motorfiets zo veilig mogelijk te houden. De producten die wij verkopen zijn allemaal professionele trackers. Voordat wij een product in ons assortiment opnemen zorgen wij er ook altijd voor dat deze grondig wordt getest. We willen er namelijk wel zeker van kunnen zijn dat de tracker die wij verkopen ook daadwerkelijk goed werkt!

Voor uw motorfiets een perfecte GPS tracker

We vinden het bij GPS Partner heel belangrijk om u een product te leveren waar u op kunt vertrouwen. U kunt op uw motorfiets wel een GPS tracker zetten, maar als deze dan niet goed werkt heeft u hier natuurlijk nog steeds niet veel aan. Wij zorgen dat u bij ons een GPS tracker voor uw motorfiets kunt kopen die het wel altijd doet. Een tracker waarbij u er op kunt rekenen dat deze altijd een duidelijk signaal uitzendt dat door u opgepikt kan worden. Zo heeft u een extra laag beveiliging die u een gerust gevoel moet geven.