Toont alle 4 resultaten

GPS tracker motor

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack 400 inbouw tracker – Lifetime gratis tracking!

 149,00

Een revolutie op tracking gebied. De Onntrack®  400 inbouw tracker is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met 4G Lte dekking!

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack OBD+ tracker – plug & play – Lifetime gratis tracking!

 159,00

De Onntrack OBD+ is een kleine Plug & play tracker met ritregistratie voor in de OBD poort, zonder kosten.

Globaltrace G1200 Magneet GPS Tracker

 119,95

Vernieuwd! Globaltrace 1200 GPS Tracker met 120-160 dagen accu en ingebouwde magneetbevestiging.

GPS Live inbouwtracker Globaltrace G300

 79,95

Nu met 3 jaar garantie! De Globaltrace G300 met handige SMS-mogelijkheid, full-range alarmfuncties en inclusief live Smartphone app.


Een GPS tracker voor uw motor

Bent u op zoek naar een goede GPS tracker voor uw motor? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij GPS Partner. We hebben het ruimste assortiment GPS trackers voor u bij elkaar staan, waar u altijd wel een tracker tussen vindt die op uw wensen aansluit. Met een tracker zorgt u ervoor dat uw motor altijd teruggevonden kan worden, mocht deze op een dag gestolen worden. Neem gewoon even contact met ons op als u vragen heeft over wat de beste tracker voor u is. We vinden het belangrijk om u te helpen bij het vinden van de beste tracker, die helemaal op uw wensen aansluit.

Voor uw motor een GPS tracker kopen

Wat voor motor u ook heeft, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze niet gestolen kan worden. Hier zijn meerdere methodes voor, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een GPS tracker te gebruiken. Hiermee zorgt u er namelijk voor dat u altijd in de gaten kunt houden waar uw motor is. Met een dergelijke tracker wordt er namelijk altijd een GPS signaal uitgezonden, dat u dan zelf in de gaten kunt houden. Is iemand er dan met uw motor vandoor, ongeacht wat voor motor het is, dan kunt u heel eenvoudig zien waar deze zich bevindt. Aan de hand hiervan is het dan mogelijk om stappen te ondernemen om uw motor weer terug te krijgen.

Meer weten over de beste GPS tracker voor uw motor?

Wilt u een GPS tracker voor uw motor kopen en bent u nu op zoek naar het beste volgsysteem dat er te vinden is? Dan raden wij u aan om een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die u bij ons allemaal heeft. Neem gewoon even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. Samen met u bekijken we welk systeem het beste op uw wensen aansluit en hoe dit dan op de juiste plek wordt geplaatst. Een plek die werkt, maar die niet gevonden kan worden door de mensen die uw motor willen stelen.