Toont alle 5 resultaten

Auto tracker

Auto tracker

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack 400 inbouw tracker – Lifetime gratis tracking!

 149,00

Een revolutie op tracking gebied. De Onntrack®  400 inbouw tracker is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met 4G Lte dekking!

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack Portable PRO+ Heavy duty tracker – Lifetime gratis tracking!

 149,00

De Onntrack® portable is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met een batterijduur tot 100 dagen

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack OBD+ tracker – plug & play – Lifetime gratis tracking!

 159,00

De Onntrack OBD+ is een kleine Plug & play tracker met ritregistratie voor in de OBD poort, zonder kosten.

Globaltrace G1200 Magneet GPS Tracker

 119,95

Vernieuwd! Globaltrace 1200 GPS Tracker met 120-160 dagen accu en ingebouwde magneetbevestiging.

GPS Live inbouwtracker Globaltrace G300

 79,95

Nu met 3 jaar garantie! De Globaltrace G300 met handige SMS-mogelijkheid, full-range alarmfuncties en inclusief live Smartphone app.


Wilt u een betrouwbare auto tracker kopen?

Als u een mooie auto heeft waar u trots op bent, dan is het goed om deze zo goed mogelijk te beveiligen. Het is nu eenmaal zo dat u er op kunt rekenen dat andere mensen uw auto ook mooi vinden. Daar willen dan nog wel eens mensen tussen zitten die intenties hebben die niet zo eerbaar zijn… Mensen die uw auto graag mee willen nemen zonder u daarvan op de hoogte te stellen. Als het ze lukt om uw auto open te breken en hiermee vandoor te gaan, dan hoeft u er toch nog niet bang voor te zijn dat u uw auto kwijt bent. Met een goede auto tracker zorgt u er namelijk voor dat deze weer teruggevonden kan worden. Voor de beste tracker voor uw auto neemt u gewoon even een kijkje in het assortiment van GPS Partner.

Een auto tracker kopen bij GPS Partner

Bij GPS Partner bent u aan het juiste adres om een auto tracker te kopen die geheel betrouwbaar is. Alle producten die wij in ons assortiment hebben staan zijn namelijk geheel betrouwbaar. Systemen die perfect werken en door ons ook helemaal compleet worden geleverd. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te nemen bij wat wij allemaal voor u klaar hebben staan. Wij verkopen professionele GPS trackers die scherp zijn geprijsd. Trackers waarmee u ervoor zorgt dat die auto waar u zo trots op bent niet buiten uw wensen om van eigenaar wisselt.

Welke tracker voor uw auto?

Neem eens contact met ons op als u advies wilt hebben over welke auto tracker het beste geschikt is voor uw auto. We staan klaar om u te helpen door het geven van het beste advies op het gebied van die tracker voor uw auto. GPS Partner is een webshop die garant staat voor kwaliteit. We verkopen u niet alleen maar een goede tracker, maar vertellen u ook meer over de werking en hoe u deze het beste kunt gebruiken. We hopen u dan ook snel als klant te mogen begroeten.