Simconnect all-in pakket 3-jaar (gebruiksklaar en geplaatst)

Model: Sim-300

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 89,95

Special Price € 59,95

Beschrijving

Details

Simconnect simkaart voor GPS tracker 3 jaar all-in

Bestaande uit:

- Simconnect simkaart welke door ons al geplaatst wordt in uw GPS Tracker. U kunt de tracker dus uitpakken en gebruiken!

- 3 jaar all-in gebruik van uw gps tracker


Wat zijn de voordelen van deze simkaart ten op zichte van 'normale' prepaid kaarten?

- Veel van onze klanten kiezen ervoor om zelf een prepaid kaartje te kopen en in de tracker te steken. Voordeel daarvan is dat het erg goedkoop is en u zelf kunt kiezen. Nadeel kan zijn dat beltegoed - afhankelijk van de provider - verloopt na enige tijd, en dit moet u wel in de gaten houden. Bij de simconnect kaart nemen wij dit uit handen voor u. De kaartjes worden gebruiksklaar geleverd, en geplaatst in de gps tracker, en betaald u bij ons een vaste prijs voor een 3 jaar onbeperkt gebruik van de gps tracker.

- De simkaart kiest altijd het best beschikbare netwerk van dat moment. De kaart werkt op de netwerken van alle gangbare providers zoals KPN, Vodafone, T-mobile, etc.

- Door heel de EU te gebruiken zonder enige extra kosten. Ook in het buitenland kiest de kaart altijd het best beschikbare netwerk.


Let op! Deze simkaart is echt all-in. U heeft dus geen enkele andere kosten meer voor 3 jaar.


Wat gebeurt na 3 jaar?

Na 3 jaar kunt u er voor kiezen om wederom voor een nieuwe periode van 3 jaar gebruik een simkaartje op onze website aan te schaffen. Dit bent u echter niet verplicht natuurlijk. Mocht u na een verloop van tijd toch een andere of eigen prepaid kaart willen gebruiken, kan dat.


De simconnect kaarten zijn geschikt voor:

- Globaltrace G300

- Globaltrace G650

- Globaltrace G950

- Globaltrace G2000

- Globaltrace GX

 

Wilt u de simconnect kaart voor een ander merk of type tracker gebruiken, dat kan! Neemt u dan wel even contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.


Prijs € 89,95 nu tijdelijk slechts € 59,95 incl. btw

 

Bij bestelling in combinatie met een GPS tracker en deze simkaart wordt deze kaart geinstalleerd in uw gps tracker, en gebruiksklaar geleverd.

 

.


Beoordelen

Klantenreviews

Uw beoordeling "Simconnect all-in pakket 3-jaar (gebruiksklaar en geplaatst)"

Geef beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren