Toont alle 5 resultaten

Voertuig tracker

+ Lifetime
GRATIS tracking

TIP

NIEUW

Onntrack 400 inbouw tracker – Lifetime gratis tracking!

Een revolutie op tracking gebied. De Onntrack®  400 inbouw tracker is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met 2G+4GLte dekking!

 149,00
Onntrack Portable Pro+ zonder simkaart zonder kosten

+ Lifetime
GRATIS tracking

TIP

NIEUW

Onntrack Portable PRO+ Heavy duty tracker – Lifetime gratis tracking!

De Onntrack® portable is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met een batterijduur tot 100 dagen

 159,00

NIEUW

TIP

Globaltrace G1200 Magneet GPS Tracker

Vernieuwd! Globaltrace 1200 GPS Tracker met 120-160 dagen accu en ingebouwde magneetbevestiging.

 119,95
Onntrack GPS OBD tracker - gebruiksklaar

+ Lifetime
GRATIS tracking

TIP

NIEUW

Onntrack OBD tracker – plug & play – Lifetime gratis tracking!

Een revolutie op tracking gebied, zo is de Onntrack OBD het best te omschrijven. De Onntrack is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten.

 159,00

Een betrouwbare tracker voor uw voertuig

Bij GPS Partner bent u aan het juiste adres als u een goede voertuig tracker wilt kopen. We hebben in ons assortiment een groot aantal verschillende producten staan, waarmee u uw voertuig op een handige en betrouwbare manier kunt tracken. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als u meer wilt weten over wat er bij ons allemaal mogelijk is. We geven u daarbij dan ook gelijk advies over de beste tracker voor uw voertuig. Van welk systeem kunt u het beste gebruik maken? Wij zorgen ervoor dat uw voertuig in de toekomst altijd eenvoudig te tracken is.

Wilt u een voertuig tracker kopen?

We vinden het belangrijk om u te helpen uw voertuig zo veilig mogelijk te houden. Stel dat het op een dag iemand lukt om uw voertuig te ontvreemden, dan geeft het een veilig gevoel om te weten waar uw voertuig zich bevindt. Met behulp van een van onze GPS trackers is het mogelijk om eenvoudig te vinden waar uw voertuig is. U kunt met deze informatie dan de nodige verdere stappen nemen. We vertellen u graag meer over de precieze werking van uw nieuwe GPS tracker. Met een dergelijke tracker uw voertuig beschermen is heel eenvoudig als u hiervoor een tracker uit ons assortiment gebruikt. We hebben louter de beste producten voor u klaarstaan.

Een voertuig tracker kopen bij GPS Partner

Wilt u meer weten over een bepaalde tracker uit ons assortiment, of bent u benieuwd hoe een dergelijke tracker precies werkt? U kunt dan altijd even contact met ons opnemen met al uw vragen. We hebben ook uitgebreide informatie voor u op onze website klaarstaan. Antwoord op vragen over de werking van een systeem, maar ook over hoe u bij ons een voertuig tracker kunt kopen.