Nieuws


12-1-2016 Zoals u weet is GPS-Partner al jaren toonaangevend op het gebied van gps tracking technologie. Echter het verschil is dat we niet alleen het systeem willen met de mooiste en meest uitgebreide mogelijkheden, maar we kijken vooral ook naar gebruikersgemak, en natuurlijk prijsvriendelijkheid. eyon

Met trots kunnen presenteren we dan ook onze Eyon 2.0 tracker. De enige tracker ter wereld die zonder abonnement werkt, maar toch te volgen is met een gratis smartphone app. Deze app is door ons ontwikkeld en volledig gericht op gebruiksgemak, en perfect geschikt voor zowel de particuliere, als de zakelijke gebruiker die zijn bezittingen terug wil kunnen vinden bij diefstal, zonder hoge terugkerende kosten.

De Eyon tracker werkt gewoon met een prepaid simkaartje van iedere gewenste provider. Wilt u weten waar de tracker is? Open de app, en druk op locatie opvragen. Binnen enkele seconden krijgt u deze te zien op google maps. De kosten? 1 sms berichtje. Gebruikt u de tracker niet? Dan heeft u ook geen kosten.

Meer informatie? Klik hier of neem contact met ons op!

 

 


10-8-2015 Onze nieuwspagina is volledig vernieuwd en via deze pagina kunt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van GPS track & trace apparatuur. GPS -partner loopt al jaren voorop in nederland als het gaat om GPS-Tracking technologie, en biedt daarom altijd de nieuwste tracking producten, en vanwege onze grote inkoop altijd tegen de laagste prijzen.

Voor welke toepassing een GPS tracker ook wordt gebruik, er een tweetal zaken belangrijk. Nauwkeurigheid, en betrouwbaarheid. Dit beseffen wij uiteraard, en daarom bieden we louter en alleen producten met een ruime garantie, en alleen apparatuur die door ons uitvoerig is getest. Bijzaak, maar zeker ook niet onbelangrijk is gebruiksgemak. Om die reden worden al onze trackers geleverd met een heldere Nederlandstalige handleiding. Toch kan het zijn dat u er met deze handleiding niet uitkomt. Geen probleem, u kunt ons altijd bereiken via mail of telefoon. We helpen u graag, en net zo lang tot alles werkt en duidelijk is.

 

14-7-2015 GPS-Partner is regelmatig zichtbaar in de media!  Zo hebben we afgelopen jaren diverse evenementen mogen sponsoren en hebben wij een 20 tal systemen ingebouwd onder toeziend oog van RTL7 ten bate van de The Hague - Beijing challenge. Deze oldtimer rit stond geheel in het teken van Terres des Hommes, en we waren dan ook zeer vereerd aan dit unieke project mee te werken. Ook ontvingen wij in November een telefoontje van een van onze klanten met een verhuurbedrijf op Aruba. Hij had 1 globaltrace G180 op proef geinstalleerd in een huurauto. Deze huurauto is in de week erop gestolen, en dankzij de G180 hebben ze de auto samen met de politie weer op kunnen halen. Klik hier voor het krantenbericht. Of kent u het programma Kassa! Onlangs zijn wij door de VARA benaderd om een volgsysteem te leveren, welke gebruikt ging worden in een aflevering van Kassa!. Met veel genoegen hebben wij hieraan meegewerkt, en hebben we een van onze systemen ingezet. Dankzij dit systeem heeft men een malafide Valet-parking bedrijf kunnen ontmaskeren. Klik hier om de aflevering terug te kijken. Maar ook SlamFM en RTL4 heeft ons reeds gevonden.

Hou komende tijd uw ogen open, we zullen ongetwijfeld ergens te zien zijn!