Toont alle 5 resultaten

Auto track en trace

Auto track en trace

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack 400 inbouw tracker – Lifetime gratis tracking!

 149,00

Een revolutie op tracking gebied. De Onntrack®  400 inbouw tracker is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met 4G Lte dekking!

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack Portable PRO+ Heavy duty tracker – Lifetime gratis tracking!

 149,00

De Onntrack® portable is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met een batterijduur tot 100 dagen

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack OBD+ tracker – plug & play – Lifetime gratis tracking!

 159,00

De Onntrack OBD+ is een kleine Plug & play tracker met ritregistratie voor in de OBD poort, zonder kosten.

Globaltrace G1200 Magneet GPS Tracker

 119,95

Vernieuwd! Globaltrace 1200 GPS Tracker met 120-160 dagen accu en ingebouwde magneetbevestiging.

GPS Live inbouwtracker Globaltrace G300

 79,95

Nu met 3 jaar garantie! De Globaltrace G300 met handige SMS-mogelijkheid, full-range alarmfuncties en inclusief live Smartphone app.


Track en trace voor uw auto

U hoopt dat het nooit gebeurt, maar het is altijd mogelijk dat uw auto zich op een dag ergens bevindt waarvan u de locatie niet weet. Iemand heeft uw auto gestolen en dan is het natuurlijk maar de vraag of u deze ooit nog terug gaat vinden. Tenzij u natuurlijk een track en trace in uw auto inbouwt. Met een dergelijk apparaatje, ook wel een GPS tracker genoemd, weet u altijd waar uw auto zich bevindt. Het is dan ook goed om eens een kijkje te nemen in het assortiment van GPS Partner, als u uw auto met een track en trace wilt beschermen.

Voor uw auto track en trace kopen

Bij GPS Partner bieden wij u een assortiment dat zeer uitgebreid is. Het ruimste assortiment dat er op het gebied van track en trace voor een auto allemaal te vinden is. Wij verkopen professionele trackers voor een scherpe prijs. Dit zijn systemen die wij zelf van tevoren uitgebreid testen om er zeker van te zijn dat deze perfect werken en helemaal betrouwbaar zijn. U bent nu dan ook aanbeland bij een van de toonaangevende bedrijven als het op GPS trackers aankomt. Met een goed werkend track en trace systeem voor uw auto is de kans dat u deze na diefstal weer terugvindt een stuk groter.

Het beste auto track en trace systeem kiezen

Als u met track en trace uw auto wilt beschermen, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij GPS Partner. We hebben in ons assortiment een groot aantal systemen staan. U kunt deze systemen heel eenvoudig op uw auto aanbrengen, maar ook bijvoorbeeld bij een aanhangwagen of de buitenboordmotor van uw boot. Zo bent u er een stuk zekerder van dat uw voertuig helemaal veilig is.