Toont alle 5 resultaten

Auto tracer

Auto tracer

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack 400 inbouw tracker – Lifetime gratis tracking!

 149,00

Een revolutie op tracking gebied. De Onntrack®  400 inbouw tracker is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met 4G Lte dekking!

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack Portable PRO+ Heavy duty tracker – Lifetime gratis tracking!

 149,00

De Onntrack® portable is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Nu met een batterijduur tot 100 dagen

NieuwTip
Aanbieding!
+ Lifetime GRATIS tracking

Onntrack OBD+ tracker – plug & play – Lifetime gratis tracking!

 159,00

De Onntrack OBD+ is een kleine Plug & play tracker met ritregistratie voor in de OBD poort, zonder kosten.

Globaltrace G1200 Magneet GPS Tracker

 119,95

Vernieuwd! Globaltrace 1200 GPS Tracker met 120-160 dagen accu en ingebouwde magneetbevestiging.

GPS Live inbouwtracker Globaltrace G300

 79,95

Nu met 3 jaar garantie! De Globaltrace G300 met handige SMS-mogelijkheid, full-range alarmfuncties en inclusief live Smartphone app.


Een betrouwbare auto tracer kopen

We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen bij GPS Partner, als u op zoek bent naar een betrouwbaar systeem om uw auto mee in de gaten te houden. We hebben in ons assortiment namelijk meerdere verschillende systemen klaarstaan. Met een auto tracer zorgt u er dan voor dat uw auto niet zomaar, buiten uw wensen om, een nieuwe eigenaar krijgt… U houdt eenvoudig in de gaten waar uw voertuig zich bevindt en kunt met de gegevens die door de tracer in uw auto worden aangegeven de juiste stappen ondernemen. We helpen u graag met het maken van een keuze voor de juiste tracer voor uw auto.

Wilt u een auto tracer kopen?

Bij GPS Partner hebben we een uitgebreid assortiment voor u klaarstaan. De producten die u bij ons koopt zijn helemaal gebruiksklaar, voorzien van alle accessoires die erbij horen en 30 dagen gratis uit te proberen. Daarbij heeft u bij alle producten in ons assortiment ook nog eens 2 jaar garantie. Indien u uw product bestelt voor 17.00 uur, dan kunt u er op rekenen dat het de volgende werkdag of zaterdag bij u in huis is. Met een tracer uw auto beschermen is een goede manier om ervoor te zorgen dat uw auto altijd terug te vinden is. We helpen u graag met het maken van een keuze voor de beste tracer die er te krijgen is.

De beste auto tracer kopen bij GPS Partner

Een GPS auto tracer is een perfect product om uw auto nog eens extra te beveiligen. U zit er per slot van rekening niet op te wachten dat uw auto zich ergens bevindt waarvan u niet weet waar dat is. Neem eens een kijkje in ons assortiment om hier de tracer voor uw auto te vinden die helemaal op uw wensen aansluit. We hebben bij GPS Partner ons assortiment met de grootst mogelijke zorg bij elkaar gezocht, zodat u er op kunt rekenen dat u altijd een kwaliteitsproduct kunt kopen.