Onntrack Portable PRO - Heavy duty tracker - Lifetime gratis tracking!

Model: ON-A4PRO

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 199,00

Special Price € 169,00

Beschrijving

Details

Een revolutie op Tracking gebied, zo is de Onntrack® PRO het best te omschrijven. De Onntrack® portable is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Daarnaast is deze super makkelijk te plaatsen door het compacte design en de supersterke magneethouder

De Onntrack® systemen zijn, vanwege hun betrouwbaarheid en nauwkeurigheid de beste trackers op de markt. Zo heeft deze tracker naast GPS ook de mogelijkheid tot Wifi, en lbs tracking. Dit betekent dat wanneer het gps signaal zou wegvallen of geblokkeerd wordt, de tracker zijn positie bepaalt d.m.v. telefoonmasten.

Een perfecte oplossing voor particulier en bedrijf! Deze tracker is perfect inzetbaar voor zowel anti-diefstal als ritregistratie toepassingen. De software is namelijk zeer gebruiksvriendelijk, en alle gegevens worden versleuteld verzonden.

 

Kenmerken:

 • Real-time tracking: U kunt de tracker(s) 24 uur per dag live volgen op onze Nederlandstalige smartphone app en online platform
 • Historie terugzien: U kunt de gereden route met bijbehorende tijden terugkijken
 • Alarmfuncties: Ontvang een alarm wanneer de tracker in beweging komt, of buiten de vooraf ingestelde zone
 • Sabotage alarm
 • Anti-jamming
 • GPS + Wifi + Lbs tracking (dus ook locatiebepaling op moeilijke plaatsen)
 • 60 tot 90 dagen standbytijd (afhankelijk van gebruik)
 • Supersterke magneet houder inbegrepen
 • Robuust en spatwaterdicht met 3 jaar garantie
 • Ondersteuning van onze Nederlandse helpdesk
 • Gegevens worden versleuteld verzonden
 • Éen tot meerdere trackers te volgen op 1 account
 • Afmeting: 108x60x30mm

 

 

 


Let op! U heeft met deze tracker GEEN verdere gebruikskosten. Dus geen beltegoed kaartje, geen abonnement, geen platformkosten, niets.

Daarnaast zijn de Onntrack GPS Trackers volledig gebruiksklaar. Geen gedoe met simkaartjes plaatsen, of configureren per sms. U download de Onntrack app, u voert het unieke ID nummer van uw tracker in, en u kunt de tracker zien in de app!


  App android       Ios app


Inhoud:

- Onntrack GPS tracker Portable PRO

- Magneethouder

- Oplader

- Smartphone app

- Heldere Nederlandstalige handleiding

 

Nu slechts € 199,- € 169,- incl. BTW en GRATIS verzending

 

Onntrack NL levertijd zichttermijn

Beoordelen

Klantenreviews

5 Beoordelingen voor "Onntrack Portable PRO - Heavy duty tracker - Lifetime gratis tracking!"

 Jan
Jan 8 mei 2021
Oordeel: Slecht
Heel blij met deze real time tracker.
We hebben deze nu ongeveer anderhalve maand in gebruik en nu laad ik deze voor de eerste keer op, dus de batterij gaat een 40tal dagen mee. Elke 10 seconden word de positie van de tracker ververst en dit zonder een abonnement.
Geen spijt van de aankoop. Is misschien iets duurder dan een tracker met een sim kaart maar dat haal je er snel uit omdat je geen verdere kosten hebt.
 Berend
Berend 6 mei 2021
Oordeel: Slecht
Zeer tevreden met de Portable Pro.
Ik heb de tracker nu een week in bezit en de accu/batterij staat nog steeds op 100%.
Instellen is een kwestie van mailadres, wachtwoord en nog enkele gegevens invullen.
De onntrackapp ( let op de dubbele nn) geeft een goed beeld waar bij gemiddeld meer dan 10 gps-satellieten in beeld zijn. Er zijn heel veel meldingen in te stellen, waarbij voor mij de beveiligde zone (geofence), sabotage en historie de meest gebruikte zijn. Alles is te regelen zonder een beroep te hoeven doen op de service afdeling. De enkele aanvullende vraag die ik had werd direct per mail of telefoon beantwoord. En inderdaad geen verdere kosten!
 AA
A.A. 24 maart 2021
Oordeel: Slecht
Prima tracker, zeer eenvoudig in gebruik en zonder gedoe met tel.kaart. Lijkt mij een uitstekende aanvulling op de beveiliging van mijn sloep zowel op de trailer als in de haven.
 kees
kees 30 januari 2021
Oordeel: Slecht
Prima tracker. Met handige app. Geen abonnement is wel zo fijn.
Tracker werkt tot op 1 meter precies.
Zeer tevreden met dit product. Nadeel is dat met koud weer je de tracker sneller moet opladen 60 dagen haalt hij dan niet.
 Remy
Remy 14 juni 2020
Oordeel: Slecht
Ik heb deze heavy duty pro tracker nu een maand in gebruik en ben zeer positief verrast. De tracker werkt simpel snel en accuraat, ook is de batterij nog netjes 50% zelfs na een maand in gebruik. Ook vind ik het handig werken met de Onntrack app. Historie nazien per dag is ook erg handig. Je kunt dan namelijk de afgelegen route bekijken alsmede de snelheid. Al met al hoop ik dat de tracker nog jaren mee zal gaan en dat de Onntrack app online blijft want je blijft wel afhankelijk van de app. Trouwens bij deze tracker heb je maar eenmalig aanschafskosten en geen abonnementskosten, dat is ook top.

Geef beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren