GPS Tracking Systeem Globaltrace G260

Model: BTG-260

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 89,95
Beschrijving

Details

Nieuw, orineel globaltrace met 5 jaar garantie! De Globaltrace G260 is al jaren de meest verkochte GPS tracker, en is nu vernieuwd. Met handige SMS-mogelijkheid, full-range alarmfuncties inclusief de mogelijkheid om gas om de motor te smoren, afluisterfunctie, en de nieuwste GPS-tracking technologie, is de Globaltrace Tracker de ultieme beveiliging voor uw auto, bestelwagen, boot, of zelfs het gehele wagenpark. Standaard uitgevoerd met back-up accu, die de tracker nog 3 dagen live houdt wanneer de voeding afgekoppeld wordt.


Let op! Dit betreft een origineel globaltrace systeem. Klik hier voor meer informatie.Dus hoe werkt dit Globaltrace GPS Systeem? U plaatst de module heel eenvoudig op uw voertuig, op een plaats die alleen u kent. Vervolgens kunt u op ieder gewenst moment middels een simpele SMS uw voertuig localiseren, en omdat deze tracker uitgevoerd is met Quad-band, werkt hij over heel de wereld. Daarnaast heeft u de mogelijkheid, om per SMS het voertuig uit te schakelen, om verder misbruik te voorkomen.

g260

  

In het kort:

+ Zeer eenvoudig zelf te plaatsen
+ Geen abbonement nodig! Gewoon een prepaid simkaartje plaatsen
+ Volg uw voertuig wanneer u hem uitleent of verhuurt
+ Inclusief alle aansluitmateriaal en benodigdheden
+ Heldere Nederlandstalige handleiding

 

Nu tijdelijk voor slechts € 129,95 € 89,95 incl. BTW en GRATIS verzending


Garantie   Stock   zicht

Beoordelen

Klantenreviews

11 Beoordelingen voor "GPS Tracking Systeem Globaltrace G260"

 Patric
Patric 12 januari 2016
Oordeel: Slecht
Werkt super, erg nauwkeurig ook. Alleen blijkt (door test) dat tracker net geen dag zonder spanning kan, dus 3 dagen is zeker niet haalbaar.
Tensa 
Tensa 7 juli 2015
Oordeel: Slecht
Twee keer totale uitval van deze tracker gehad en op moeten sturen, waarschijnlijk had ik zelf iets niet goed gedaan maar de handleiding is ook niet heel duidelijk. e
Weinig op aan te merken
Pheaton 20 november 2014
Oordeel: Slecht
+++ Snel in huis, werkt aardig - - - Nederlandse handleiding is wat beknopt
goed 
jabo 19 september 2014
Oordeel: Slecht
Deze al meerdere jaren in mijn bezit en prima werkende GPS systeem.
Geersen Agro
Geersen Agro 13 mei 2014
Oordeel: Slecht
Wij hebben inmiddels een aantal van deze systemen op onze landbouwmachines, maar ook op bijvoorbeeld een beregeningsmachine. We zijn er erg blij mee, er wordt immers een hoop gestolen de afgelopen tijd.
Alfons
Alfons 17 februari 2014
Oordeel: Slecht
Niet doen!, na overleg met gps partner omgeruild keurig geregeld!
D&R
D&R 9 april 2013
Oordeel: Slecht
Apparaat snel ontvangen en goed advies gekregen. Aansluiten en locatie doorkrijgen is peanuts. Locatie is zeer nauwkeurig ook. Vervolgens brandstof uitsckahel functie in werking geprobeerd te stellen koste wel wat moeite. Verder dik tevrden.
Filip DD
Filip DD 18 februari 2013
Oordeel: Slecht
De G-260 werkt naar behoren. Wel niet vergeten om de SIM-card in een GSM-toestel zo om te zetten (instellingen) dat bij opstarten de PIN code niet gevraagd word. Het duurde even voordat ik begreep wat en hoe dit moest gedaan worden.
Ook prima na-service van GPS-partner gekregen. Daarom koop ik graag zo'n toestel hier (en niet elders waar het misschien wat goedkoper is, maar waar je dagen kan wachten op service of antwoorden).
Assink
Assink 3 februari 2013
Oordeel: Slecht
Werkt prima, maar inbouwen is wel een hele klus met externe antennes plaatsen en dan was de ontvangst nog niet super.
Vlad
Vlad 15 augustus 2012
Oordeel: Slecht
werkt prima wel even meoten bellen met gpspartners maar netjes geholpen weten er echt veel vanaf aanradar
Addy
Addy 4 mei 2012
Oordeel: Slecht
Nette levering netjes verpakt en snel in huis. toestel zelf aangesloten op voeding simkaartje geplaatst. In eerste instantie geen reactie bleek dat ik de simkaart nog niet geactiveerd had deze was nieuw dus dat is wel een tip. Verder netjes geholpen door gps en de tracker werkt nu goed op mijn bootje.

Geef beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren