GPS Tracking systeem Globaltrace G900

Model: BTG-900

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 119,00
Beschrijving

Details

Globaltrace GPS Tracker met 60 dagen accu en ingebouwde magneetbevestiging!

Let op! Dit betreft een origineel globaltrace systeem. Klik hier voor meer informatie.

Onze allerbeste en meest uitgebreide, heavy-duty GPS trackers voor auto's, bestelwagens, vrachtwagens, SUV's, Boten of aanhangwagens, met interne batterij van 60 dagen! Dit toestel is geschikt voor zowel portable gebruik (even onder een auto of aanhangwagen hangen met de magneet) als inbouw. De tracker heeft standaard alle materialen inbegrepen.


Kenmerken:

  • SMS Tracking: Bel naar het toestel of stuur een sms, en ontvang binnen tien seconden de locatie met een linkje naar Google Maps
  • Real-time tracking: Met een niets meer dan een SIM-kaart, kunt u de tracker volgen op een kaart en op internet via de meegeleverde software. Exact volgen dus op de meter nauwkeurig. (GPRS kaart vereist!)
  • Ingebouwde magneet voor eenvoudige bevestiging
  • Track en Trace on Demand: Geen computer beschikbaar? Een SMS-bericht vanaf uw mobiele telefoon naar het apparaat, en u ontvangt direct de locatie, snelheiden richting terug op uw telefoon.
  • Geo-fencing Control: Opzetten van een vooraf gedefinieerde "virtuele perimeter" zone zodat u met een SMS-bericht gewaarschuwd wordt wanneer de tracker buiten dit gebied komt.
  • Stop de motor: Een SMS-bericht versturen om de motor op afstand uit te schakelen. Dit apparaat kan aangesloten worden met een relais op de brandstofpomp, en kan per SMS in en uitgeschakeld worden.
  • Bewegings Alert: Waarschuwing per SMS-bericht wanneer het voertuig begint te bewegen vanuit een stilstaande status.

 

Inhoud pakket:

- Globaltrace G900 GPS tracker
- Netstroom adapter
- 12V autolader
- Aansluitset voor permanente inbouw (niet verplicht te gebruiken)
- Externe GPS antenne (niet verplicht te gebruiken)
- Externe GSM antenne (niet verplicht te gebruiken)
- Waterdichte hoes
- Nederlandstalige handleiding


Nu tijdelijk bij GPS-Partner voor slechts: € 169,95 € 119,95 incl. BTW en GRATIS aangetekende verzendingGarantie  Stock   zicht

Beoordelen

Klantenreviews

1 Uw beoordeling "GPS Tracking systeem Globaltrace G900"

Tim
Tim 20 augustus 2016
Oordeel: Slecht
Ik heb deze GPS tracker besteld voor mijn auto. De kit wordt zeer compleet geleverd met alles wat je nodig hebt voor vast gebruik(aansluitkabels) of mobiel gebruik(230volt oplader). De tracker is mooi klein van formaat en is goed weg te werken. De instructies die geleverd worden bij de tracker zijn erg compleet en duidelijk. De magneet is vrij sterk, dus je hoeft niet bang te zijn dat de tracker loslaat.

Ik heb een standaard KPN prepaid Simkaart in de tracker gedaan, dit werkt perfect.

Pluspunten:
+Klein formaat
+Magnetische bevestiging, dus je hoeft niet in de auto te boren.
+Alle kabels meegeleverd
+Goede handleiding

Minpunten:
-De voedingsaansluiting en Antenne aansluiting zitten niet aan de zelfde kant, je hebt dus aan beide kanten kabels uitsteken.
-De connectors voor de voeding en antennes zitten achter klepjes, deze kunnen niet meer dicht als de kabels zijn aangesloten.

Al met al een mooie tracker voor weinig geld.

Geef beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren